sunnuntai 27. lokakuuta 2013

L O M A

Ensimmäinen lomaviikko on takanapäin ja sen tuntee ! On ollu paljon ohjelmaa, mistä oon tietysti ilonen. Ajattelin että tuun ajelehtimaan koko loman opiskelun ja levon välimaastossa, mutta ehkä sille on aikaa ens viikolla.Tässä ois pieni kuvapläjäys siitä mitä on tullu tehtyä :)

Viikko alko matkalla Lyoniin muiden vaihtareiden ja muutaman ranskalaisen kanssa, selvittiin jopa ehjinä takasin (iPhonen navigaattorin avulla..ja mä luulin et ranskalaiset ois tuntenu Lyonin), sain tehtyy joitain hankintoja ja antauduin täysin mun sisäiselle suomituristille ottamalla paljon kuvia.
menomatka junalla



pakolliselta kirkkokierrokselta






turistipyydys karkkikauppa jossa hinta oli 3e/100g..
mut täälhän ollaan vaan kerran ;)
kotimatka bussilla
Keskiviikkona oli Yfun järjestämää ohjelmaa, mentiin leipomoon opettelemaan miten tehdään patonkia, croissantteja ja pain au chocolatia. Saatiin kotiin vietäväks kaikkia edellä mainittuja, mistä host-isä oli ilonen :D


oli aika jollon must piti tulla leipuri..oli





käytiin myös maailman kauneimmassa leivoskaupassa !
 Torstaina matkasin taas Lyoniin, tällä kertaa yksin, tapaamaan Linneaa :) Olin tyytyväinen itteeni ku onnistuin ottamaan oikean metron ja jopa vaihtamaan onnistuneesti ja kaiken lisäks päädyin viel sinne minne halusinki ! Sain tehtyy paljon joululahjashoppailua ja päivän päätteeksi tili tais näyttää nollaa..jäin Linnealle yöks ja perjantaina Linnea näytti kotikaupunkiaan jonka jälkeen mentiin vielä Lyoniin enemmän sightseeing-mielessä. Käveltiin kauniilla pikkukaduilla ja mietittiin että samaan aikaan meiän Suomen kaverit oli koulussa..
päivä on hyvä alottaa taivaallisella muffinssilla !




koska Starbucks :D
Oon tavannu myös uusia ihmisiä, ku Maud on ottanu mut mukaan viettämään iltoja kavereidensa kanssa :) Eilen meil oli käsispeli, joka hävittiin taas..näin kuitenki sellasta unta et tein maalin. Ja alkuviikosta tein makaronilaatikkoa, onnistu ja maistu hyvin ! Ens viikolla suunnitelmissa on mokkapalojen tekeminen, vaikkei se nyt varsinaisesti suomalaista ookkaan..toivottavasti kuorrute ei pala pohjaan.

2 kommenttia: